Szpisljak váltja Mészölyt az Újpestnél


2011-08-10 13:31:44  | cikk:  | 


Szpisljak váltja Mészölyt az Újpestnél főképe
A negyedik bajnoki vereség után ma délelőtt megköszönték Mészöly Géza vezetőedző munkáját az Újpestnél. A klub honlapja szerint a döntésről Leo Beenhakker tájékoztatta a szakmai stábot és a játékoskeret tagjait. Az Újpest FC sportigazgatója elmondta: a csapatnak új impulzusokra van szüksége a megújuláshoz. Mészöly először 2004–2006 között ült az Újpest kispadján, majd – egy, a Vasasnál eltöltött időszak után – 2010. április 5-én nevezték ki újra. A lilákkal a 2009–2010-es idényben a 4. pozícióban végzett, a 2010–2011-es bajnokságban pedig a 6. helyen. A rettenetes szezonkezdés viszont most az állásába került. A szakmai stáb hamar megtalálta Mészöly utódját, a 46 éves Zoran Szpisljak személyében, aki korábban Debrecenben már dolgozott együtt az Újpest jelenlegi ügyvezetőjével, Bartha Csabával – valószínűleg ez a kapcsolat is hozzájárult ahhoz, hogy őt választották a klubvezetők. A szerb-angol kettős állampolgárságú Szpisljak három évre írt alá.
(nso.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!