Pápa és Vidéke – az Év Legjobb Települési Lapja


2009-11-18 18:31:59  | cikk:  | fotó: Babos Petra  | 


Pápa és Vidéke – az Év Legjobb Települési Lapja főképe
Közösség – kép – kommunikáció címmel tartott településmarketing konferenciát ma a budaörsi városházán a Stúdió Metropolitana Városfejlesztő Műhely. A tanácskozáson hirdették ki a Pátriánk című helyi sajtó pályázat eredményeit. A versenyt országos szinten, 2 kategóriában hirdették meg: az első kategóriában a több mint tízezer lakost számláló települések médiumai indulhattak, a második kategóriát a tízezernél kisebb lakosságszámú városokban, községekben működő lapok számára  hirdették meg. A közel száz pályázó három-három lapszám beküldésével mutatta be munkáját. A rangos újságíró szervezetek vezetőiből, sajtószakértőkből (Tripolszky László, a Sajtószakszervezet elnöke, L. Gyöngyösi Zsuzsanna, a Független Újságírók Szövetsége elnöke, Kósa Csaba, a Magyar Újságírók Közössége elnöke, Kleer László, a MÚOSZ Helyisajtó Szakosztálya elnöke, Czifrik Balázs, a Szabad Föld főszerkesztő-helyettese és Kriaszter Attila, a tudio Metropolitana Városfejlesztő Műhely képviselője) álló zsűri a Pápa és Vidéke című pápai hetilapot ítélte a legjobbnak az első kategóriában, második és harmadik helyen egy-egy budapesti kerületi újság végzett. A díjhoz mellékelt díszoklevél szerint a Pápa és Vidéke a mai naptól joggal viselheti az Év Legjobb Települési Lapja kitüntető címet.

Gratulálunk Németh Zsolt főszerkesztőnek és az újságot készítő munkatársaknak!

Kapcsolódó cikkek:

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!