Holnaptól ismét használható a Deák Ferenc utcai kereszteződés


2011-08-07 08:58:49  | cikk: HuHa  | 


Hétfőn megnyitják a Deák Ferenc utca-Fő utcai kereszteződést. A munkálatok befejeződtek, így ismét használható lesz a járművek számára is. A kordont áthelyezik a Fő térre, a Griff épületének vonalába és ezzel végleg lezárják a Fő teret a forgalom elől, a Fő utca pedig zsákutcává válik, ahová csak engedéllyel vagy árufeltöltés céljából hajthatnak be a gépjárművek. A Deák Ferenc utcán visszaáll az egyirányú forgalom a Fő utca felé, a kereszteződésben pedig csak jobbra kisívben lehet kihajtani a Március 15. tér felé. Az autók számára kijelölt sávot fehér kockakövek jelzik. A közlekedési csomópontban egyébként mind a Fő utcai, mind a Deák Ferenc utcai oldalon a gyalogosoknak lesz elsőbbsége és ez már a végleges forgalmi rend. A megváltozott közlekedés miatt érdemes fokozott óvatossággal megközelíteni a kereszteződést gyalogosoknak és gépkocsivezetőknek egyaránt.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!