Jobbik: Tiszavasvári polgármestere Pápán


2011-08-06 17:43:39  | cikk: mo  | 


Jobbik: Tiszavasvári polgármestere Pápán főképe
Tiszavasvári jobbikos polgármesterét fogadta Erőss Bulcsú radikális önkormányzati képviselő és Orbán Imre, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Pápai Alapszervezetének elnöke Pápán. Fülöp Erik a Jobbik színeiben került a kb. 12 ezer lakost számláló Tiszavasvári élére. A jobbikos polgármester a pápai szervezet felkérésére sajtótájékoztatón számolt be a településén véghezvitt közbiztonságjavító és gazdaságélénkítő, munkahelyteremtő intézkedésiről.
Fülöp Erik országos viszonylatban is hírértékűnek nevezte a közbiztonság javítása érdekében hozott döntéseiket. A polgármester kiemelte, hogy az országban egyedül ők üzentek hadat az uzsorabűnözésnek, ezenkívül felállították a jelentős magyar történelmi hagyományokkal rendelkező csendőrséget. A tiszavasvári polgármester kérdésünkre elmondta, statisztikai adatok hiányában konkrét számokban még nem mutatkozik a közbiztonság helyzetének javulása, azonban az emberek szubjektív biztonságérzete javult az eltelt időszakban.
Fülöp Erik a gazdaságélénkítő intézkedések kapcsán kiemelte, hogy nem feltétlenül a nyugati országoktól kell segítséget várni, ezért a jobbikos Tiszavasvári úgy döntött, a keleti országok irányába nyit mind kulturális, mind gazdasági tekintetben. Fülöp arról számolt be, hamarosan testvérvárosi kapcsolatot létesítenek egy iráni településsel, ezenkívül török, kínai, orosz és ciprusi együttműködéseket helyeztek kilátásba. A jobbikos polgármester érdeklődésükre elmondta, jóslatokba ugyan nem kíván bocsátkozni, de több hónapos megfeszített munkájuk eredménye, hogy sikerült egy olyan nagyberuházót csábítani településükre, amely 150 fő munkaerőt igénylő, nehézgépgyártással foglalkozó csarnokot létesít Tiszavasváriban. Jó lehetőség e tekintetben a város mellett található gyógyvizű termálfürdő, melynél egy strandfürdő fejlesztési projektet kívánnak megvalósítani külföldi tőke bevonásával. Ez esetben talán még az előzőnél is nagyobb nagyságrendű munkahelyteremtés indulhat el, mint a korábban említett üzemcsarnok esetében – tudtuk meg Fülöp Eriktől.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!