„Ha kutyád van, gazdag vagy.”
Kutyakiállítás a Várkertben


2011-08-06 13:20:20  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


„Ha kutyád van, gazdag vagy.”<br>Kutyakiállítás a Várkertben főképe
Egész napos szórakoztató programra várják a kutyabarátokat, kicsiket és nagyokat egyaránt,  ma  a Várkert területén, a C.A.C Kutyakiállítás és Családi nap keretein belül. A rendezvény fővédnöke dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő.
Már kora reggel érkeztek a kiállításra a szebbnél szebb ebek gazdáikkal. A megnyitón Ács Béla, a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete Pápai Szervezetének elnöke köszöntötte a szép számban megjelenteket. Mint mondta, Pápa városa már több éve ad otthont a MEOE szervezésében megrendezett kiállításnak.
- A versenyre közel 900 nevezett kutya és tulajdonosa érkezett, a bírálatok 13 ringkörben zajlanak. A mai rohanó világban az embereknek szükségük van egy megbízható társa, egy barátra, aki képes feltétel nélkül szeretetet adni, lehetőséget, gyermetegnek és játékosnak lenni, közelebb kerülni a természethez - mondta Ács Béla.
Dr. Áldozó Tamás, Pápa város polgármestere is szólt a megjelentekhez, aki elmondta, hogy a Várkert az év 364 napján a kutyáktól el van tiltva. Ez az egyetlen nap, amikor az ebeknek kötelező belépni e területre és versengeni, egy kellemes napot eltölteni.
Végül Harsányi Péter, a kiállítás vezető bírója ismertette a verseny lebonyolítását, majd elkezdődött a 14. C.A.C kutyakiállítás.
A családi nap további részében kutyabemutató, arcfestés, egészségmegőrző programok, véradás várja az érdeklődőket, valamint 14 órától a győztes kutyák felvonulása, a Best in Show.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!