OTP Bank Liga: A Kaposvár érkezik


2011-08-05 19:31:48  | cikk: Haraszti Gábor  | 


OTP Bank Liga: A Kaposvár érkezik főképe
A Paks elleni döntetlen után a jelenlegi bajnokság középcsapata, a Kaposvári Rákóczi vizitál holnap a Perutz Stadionban. A Lombard Pápa veretlen, negyedik a bajnokságban, ám Véber György próbálja helyén kezelni a sikert, mint mondta továbbra is a földön kell maradniuk. A Rákóczi legutóbb legyőzte a Videotont, és biztosak lehetünk abban, hogy – bár sok a sérült – még így sem statisztálni érkeznek Sisa Tibor fiai Pápára.

Véber György: A jó rajt nem ringathat bennünket tévhitbe, nem gondolhatjuk azt, hogy mostantól mindenkit simán verünk. Alázatot látok a csapatban - amit egyébként hétfőtől mindig meg is követelek -, látom, hogy a még gól nélküli Ferenczi, vagy az új igazolás, Puri mennyire akarják, hogy még jobbak legyenek. Egy nagyon masszív ellenfél vár ránk, akit korábban szintén leírtak, de ebben a szezonban is nagyszerűen rajtoltak. Hazai pályán kötelező a győzelem, az előzetes játékunk alapján én is ezt várom, de iszonyúan oda kell tennie magát a csapatnak. Elvárom tőlük, hogy minden mérkőzést ugyanolyan hőfokkal vívjanak meg. Ha a csapat ki tudja futballozni a benne rejlő formát, akkor hazai pályán megnyerheti ezt a találkozót.

Sisa Tibor: Pápán nagyon jól igazoltak a nyáron, minőségi játékosokat szerződtettek. Az eddigi jó szereplés nem a véletlen műve. A mi csapatunkban többen is kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódnak, voltak olyanok, akiknek edzéseket is kénytelenek voltak kihagyni. Kérdéses, hogy ki tud pályára lépni, és ki mennyi időt tud vállalni. Mindenesetre tudjuk, nekünk minden mérkőzésre száz százalékos alázattal kell küzdenünk, hogy megálljuk a helyünket.

A várható összeállítások
Lombard Pápa: Szűcs L. - Rása, Dlusztus, Totadze, Présinger - Farkas A., Ganugrava - Lovrencsics, Maric, Puri – Ferenczi

Kaposvár: Horváth L. - Okuka, Bank, Zsók, Gujic - Balázs, Hegedűs, Pedro, Kulcsár - Grumic, Peric
(nb1.hu)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!