Fölényes orosz győzelem


2009-08-14 16:52:15  | cikk:  | 


Az orosz-szerb találkozóval megkezdődött Pápán a női junior Európa-bajnokság. Az első 30 perc kiegyenlített játékot hozott, felváltva estek a gólok. A félidő közepén sikerült 2 gólos előnyt szereznie az orosz válogatottnak, amiből egy meg is maradt a félidő végéig, Oroszország – Szerbia 16-15
A második félidő perceken belül kezdődik.

A második félidőben is maradt az orosz fölény a végül 8 gólig jutó Nikitina vezérletével 60 perc játék után magabiztos orosz győzelem született. A második játékrész elején maradt az 1-2 gólos előny, majd a 43. perctől fogva fokozatosan húzott el a Gumyanov vezette orosz válogatott, köszönhetően a mérkőzés legjobbjának választott Potapenko remek játékának. A gyors orosz kontrákkal nem tudtak mit kezdeni a döntő szituációban hibázó szerbek,akik a végére teljesen elfáradtak. A vége 43-28-as orosz győzelem lett. 17 órakor pedig kezdetét veszi a német-lengyel találkozó.

Haraszti Gábor


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!