Kézitábor a Weöresben


2011-08-04 14:29:03  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kézitábor a Weöresben főképe
Tavaly hirdette meg első ízben a Kilián DSE nyári kézilabda táborát. Az akkori sikeren felbuzdulva idén is várták kicsiket és nagyokat, hogy folytatni lehessen a már megkezdett munkát. A 2x1 hetes turnusra több mint 20 gyermek jelentkezett.
- Hétfőtől péntekig tart a tábor, de vannak olyanok is, akik mindkét turnusban részt vesznek – mondta ifj. Koncz Sándor, a Kilián DSE elnöke. A társaság fele még csak most ismerkedik a kézilabdával, de természetesen találkoztam ismerős arcokkal is. A picik szivacskézivel, míg a nagyobbak rendes labdával végzik a foglalkozásokat. Reggel 8-tól zajlik az első edzés, a tízórait követően megint a tornateremben vagyunk, a nap utolsó tréningjét az ebédet követően tartjuk. A cél, hogy megszeressék a kézilabdát, éppen ezért sok labdás, játékos elemek szerepelnek az edzésekben. A gyerekek visszajelzése alapján biztosak lehetünk a jövő évi folytatásban is – vázolta fel a jövő nyári teendőket ifj. Koncz Sándor.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!