Kamion az árokban


2011-08-04 09:11:19  | cikk: HuHa  | 


Jelenleg is tart a műszaki mentés és a helyszínelés annál a közúti balesetnél, ami nem sokkal ezelőtt történt Dáka és Nagyalásony között. Derczó Zoltán rendőr zászlóstól megtudtuk, egy Dáka irányából Nagyalásony felé közlekedő kamion eddig ismeretlen okokból letért az útról, majd árokba borult pótkocsija tartalma pedig az úttestre szóródott. A 26 tonnás kamion műtrágyát szállított, az úttestre ömlött anyag nem veszélyes. A balesetben személyi sérülés nem történt. A Pápai Rendőrkapitányság teljes útlezárás mellett vizsgálja a baleset körülményeit, a pápai tűzoltók a műszaki mentés végzik. Az útlezárás várhatóan még egy órán át tart, a rendőrök Nagyalásonynál és a pápasalamoni leágazónál terelik el a forgalmat.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!