Jobbik: Nem kaptak érdemi válaszokat


2011-08-03 18:36:43  | cikk: mo  | 


Jobbik: Nem kaptak érdemi válaszokat főképe
Továbbra is fennáll az átmenő forgalom az egyik szupermarkethez vezető utcában, a Sárkány utcában – közölte Erőss Bulcsú jobbikos önkormányzati képviselő mai sajtótájékoztatóján. A Jobbik Magyarországért Mozgalom Pápai Alapszervezete képviselői néhány hónappal ezelőtt felhívták a figyelmet a Sárkány utcába - tiltó tábla ellenére - behajtó vásárlók magatartására, majd felszólították a szupermarketet, hogy építsen egy másik, a parkolóba vezető utat. Az áruházlánc kötelezettségének eleget tett. A Jobbik szerint a Sárkány utcát már a Pápai Rendőrkapitányság is lezárta volna, azonban ehhez az önkormányzat nem járult hozzá – fogalmazott Erőss Bulcsú. A képviselő elmondta, bíznak benne, hogy a városvezetés racionális indokkal meg tudja magyarázni, hogy miért nem fogadta el a fent említett rendőrségi javaslatot.

Orbán Imre, a párt helyi elnöke a sajtótájékoztatón a nemzeti együttműködés rendszerét bírálta. Elmondta, levélben kereste meg a térség országgyűlési képviselőjét, dr. Kovács Zoltánt és Pápa polgármesterét dr. Áldozó Tamást. A megkeresésre egyikük sem reagált, ezért Orbán Imre a nyilvánosság erejével fordult a felekhez és kérdéseket intézett hozzájuk.
A sajtótájékoztatón elhangzott:
- Szót kell váltanunk a Kiss Zoltánt illető „Veszprém megye Tiszteletbeli Polgára”-díj odaítéléséről. Az elmúlt időszakban mennyi munkahelyet sikerült a városban teremteni, hiszen a Fidesz mindkét választási kampányának fő témája a munkahelyteremtés volt? Mi a helyzet a Gróf Esterházy Kórház három osztályával, melyet a megyei kórházba integráltak? E tekintetben meg szeretnénk kérdezni azt is, hogy mikor lesz megfelelő biztonság a kórházban, kimondottan a fekvőbeteg ellátás esetében? Mi a helyzet a tapolcafői 1/A-s kúttal, mivel arról volt szó, hogy pápai víz néven vizet fognak forgalmazni? Mi lesz a régi stranddal, hiszen arról volt szó, hogy a helyén bevásárló központ épül, de csak kutyafuttató lett belőle? Szeretnénk tudni, hogy miért késett a Fő tér régészeti feltárása? Régi vesszőparipánk volt, hogy a rendőrség épületét mikor fogják felújítani? Úgy tudom lett volna rá lehetőség az elmúlt időszakban. Szót szerettünk volna váltani a Rigó lakótelepen eluralkodott állapotokról is. Meg szerettük volna kérdezni azt is, hogy a kastély felújítása hogyan folyik tovább? Megkérdeztük volna, hogy a Kossuth utca a Belvároshoz tartozik-e és miért nem része a Fő tér felújításának? A kaotikus városi közlekedés mikor fog majd helyreállni? Még egy, a városban terjedő pletykára szeretnék rákérdezni, miszerint az Igal lakóteleppel szembeni városrészre Devecserből 60 cigánycsaládot kívánnak betelepíteni – tette fel kérdéseit Orbán Imre.

A radikális politikus feltevésünkre, mely szerint e kérdések többségét az illetékesek – különböző fórumokon (újságcikkekben, interjúkban, tudósításokban) megválaszolták, úgy reagált, nem kaptak megfelelő tartalmú, érdemi válaszokat.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!