Az iskola tanárai festik a kerítést a Petőfiben


2011-08-03 13:08:47  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Az iskola tanárai festik a kerítést a Petőfiben főképe
A Petőfi Sándor Gimnáziumot több száz méteres kerítés veszi körül, melyet legutóbb 2001-ben festett le a karbantartó egy kollégájával, ami szinte egész nyáron tartott. Az iskola tantestülete ezért úgy gondolta, hogy idén a tanárok fognak össze és együtt festik le a kerítést augusztusban.
- Tegnap kezdtük meg a munkálatot öt férfi kollégámmal, amikor is egy diákunk is ecsetet ragadott és lelkesen segített nekünk. A 7 doboz 2,5 literes zöld festéket, a csiszoló papírokat és az ecseteket Pápa Város Önkormányzata finanszírozta. A csiszolás és a festés nem halad túl gyorsan, ezért várhatóan augusztus végéig fog tartani a munka - mondta el Huszár Endre igazgató.
A nyár folyamán, az iskola udvarán lévő padok is megújulnak, valamint az intézmény minden termében tisztasági meszelést végeznek a szakemberek. Rendkívül nagy öröm az iskola számára, hogy a 11. B osztályosok saját maguk festették ki termüket sárgára osztálypénzükből.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!