Augusztus végén új helyére költözhet az okmányiroda


2011-08-02 19:40:57  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Babos Petra  | 


Augusztus végén új helyére költözhet az okmányiroda főképe
Augusztus végén új helyére költözhet az okmányiroda, mivel a Fő utca 7-es és 9-es számú épület földszintjén az utolsó simításokat végzik a szakemberek. Az épületrész a befejezés előtt áll - erről Németh Csaba, a Városfejlesztő Kft. műszaki munkatársa tájékoztatta portálunkat.
- Most már a burkolási és a festési munkák folynak az épületben, így előreláthatóan augusztus második felében az okmányiroda átköltözhet új helyére. A szerződésben vállalt, erre vonatkozó két ütemből ez az első, határidőre, augusztus végére tehát elkészül, és mivel az okmányiroda az épület másik felében jelenleg is működik, az átköltözést követően a felszabaduló területeket a második ütemben az ősz folyamán fogjuk rekonstruálni. Összességében a beruházás az év végére készül el teljesen - mondta Németh Csaba.
A Fő utca 7-es számú épületének pinceszintjében Civil és Kisebbségi Klubhelyiség létrehozásán fáradoznak a szakemberek.
- A pinceszinten a régi falakat már elbontottuk, jelenleg ott is a gépészeti munkák folynak, továbbá a beton padozattal rendelkező helyiségekben a betonpadlót felbontottuk, a helyére tömörített kavicságy, majd homokba rakott kisméretű téglaburkolat kerül le folyamatosan.
A Városháza „B” épületében, a Fő utca 5-ös számú objektumban az új lépcsőház szerkezetépítése még a héten befejeződik és a tető felújítása is jól halad. Ezzel párhuzamosan a belső udvar acélszerkezetén, valamint az udvarok összekötésén, egy átjáró kiépítésén dolgoznak a munkások.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!