A CAC nemzeti kutyakiállítást is támogatja a város


2011-08-02 16:34:25  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


A CAC nemzeti kutyakiállítást is támogatja a város főképe
Újabb támogatási szerződést írt alá ma délelőtt Pápa Város Önkormányzata nevében dr. Áldozó Tamás polgármester a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete Pápai Szervezetének elnökével, Ács Bélával. A szerződésben 600 ezer forint vissza nem térítendő támogatást vállalt magára az önkormányzat.
- Erről a támogatásról a döntés már a költségvetés elfogadásakor megszületett, és azért is tudott már korábban megszületni, mert jól ismerjük a rendezvényt, amely nagyon színvonalas és sok vendéget hoz Pápára - ismertette az önkormányzat állásfoglalását dr. Áldozó Tamás.
A pénzösszeg mellett az önkormányzat a helyszín, azaz a belső Várkert biztosításával is támogatja a városunkban elismert és szép múltra visszatekintő rendezvényt.
A CAC nemzeti kutyakiállítást idén 14. alkalommal rendezi meg Pápán a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületének Pápai Szervezete augusztus 6-án, szombaton.
- Örömmel jelenthetem be, hogy 900 kutyanevezés érkezett be hozzánk a jelentkezési határidőig, ami egy hatalmas létszám és 157 fajta képviselteti magát a megmérettetésen. Így gyakorlatilag a nevezettek arányához mérve 5-8 ezer látogatót várunk a hétvégén. A magyar bírók mellet nemzetközi küllembíróink vannak Svájcból, Ukrajnából, Belgiumból és Csehországból. A rendezvény belépődíja 500 forint, a gyermekek és a nyugdíjasok ingyen látogathatják a programokat - mondta Ács Béla.
Idén a 15. támogatási szerződését írta az önkormányzat ma délelőtt a Városházán; a különböző pénzügyi alapokból a város összesen 5 millió 200 ezer forint vissza nem térítendő támogatásban részesítette a civil szervezeteket és az általuk megvalósított rendezvényeket.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!