Véber: Nem vagyunk esélytelenek, de a Paks ellen több dinamika kell


2011-07-29 15:52:50  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Véber: Nem vagyunk esélytelenek, de a Paks ellen több dinamika kell főképe
Az MLSZ döntésének értelmében - a Paks kérését figyelmen kívül hagyva - vasárnap 19 órától megrendezik a MVM Paks – Lombard Pápa bajnoki találkozót. A mieink két győztes találkozó után idegenben is szeretnének pontot, pontokat gyűjteni, erre - látva a sárga-feketék formáját - minden esély meg is van. Olvasóink is bizakodóak, szavazóink 62 százaléka pápai győzelmet vár, 21 százalékuk döntetlenre tippelt, míg a voksok 17 százaléka szerint Kis Károly fiai otthon tartják a három pontot. A csapat feldobott, jó a hangulat az öltözőben és az edzéseken is, ám ahogy Véber György is említette, a sikert is helyén kell kezelni, tisztában vannak a paksiak képességeivel.
- Nehéz héten vagyunk túl talán meglepő ezt hallani egy első osztályú csapattól, de pályagondjaink voltak – mondta Véber György. Mindössze egy edzésünk volt füvön, a többi tréninget a műfüves pályán kellett végeznünk - mindezt júliusban – a játékosok bokái és ízületei ezt meg is sínylették. De ez a helyzet, ezekhez a körülményekhez kellett alkalmazkodnunk. Ami a hétvégi ellenfelünket illeti, ismerjük a Paksot, láttuk a tegnapi mérkőzésüket, szerkezetük ismert előttünk. Ha a védelemben maximális odafigyeléssel és fegyelemmel játszunk és az előrejátékunk hasonlítani fog az Újpest ellen látottakhoz, akkor nem vagyunk esélytelenek. Igyekszünk a Paks hibapontjait kiaknázni, szeretném, ha még több dinamika lenne a játékunkban.
Véber György elmondta, Nagy Sándor játéka továbbra is kérdéses, amennyiben nem épül fel az elkövetkezendő napokban a védelem jobb oldalán Rása Gergő kap bizalmat. Goran Maric sem 100 százalékos, a támadó nem tudja mozgatni a nyakát, emiatt a mai edzést is meg kellett szakítania, de vasárnapra minden bizonnyal bevethető lesz a mieink gólfelelőse.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!