Országos military bajnokság Pápán


2011-07-29 14:57:31  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Országos military bajnokság Pápán főképe
A díjlovaglással kezdetét vette a lovasiskolában a háromnapos military bajnokság. Az ország minden olyan részéből érkeztek lovasok, ahol a military sporttal foglalkoznak, a résztvevők között Nagy Zsuzsanna személyében pápai indulóval is találkozhatunk.
- Zsuzsanna néhány hete Nagykanizsán versenyt nyert, hazai közegben B kategóriában most is az esélyes között tartjuk számon, bízom benne, hogy meg tudja ismételni korábbi teljesítményét- mondta Kocsis László, a Pápai Lovasiskola üzemeltetője. A verseny az ifjúsági lovasoknak valamint az utánpótlás lovaknak országos bajnokság, az amatőr lovasoknak, előkezdő lovaknak, kezdő lovaknak minősítő forduló is egyben. Bízom benne, hogy az időjárás kegyeibe fogad minket és a verseny ideális körülmények között zajlik le.
Az OB holnap Attyapusztán a terepversennyel folytatódik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!