Elmarad a Paks – Lombard Pápa bajnoki?


2011-07-29 13:58:52  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Mint ismeretes, a Paks még érdekelt az Európa Ligában, csütörtökön, a harmadik selejtezőkörében a Hearts ellen 1–1-es döntetlent játszott Székesfehérváron. A második mérkőzésre egy hét múlva kerül sor Skóciában, a lehető legjobb felkészülés érdekében a klub vezetői azzal a kéréssel fordultak az MLSZ versenybizottságához, hogy halasszák el soron következő két bajnokijukat.
Az indoklás szerint az elmúlt hetekben több ezer kilométeres utazásokon van túl a csapat, és ahhoz, hogy a Hearts elleni visszavágón a csapat felkészülten vehesse fel a versenyt a skótokkal, szükséges lenne a Lombard elleni, vasárnapi mérkőzés elhalasztása. A visszavágó után ugyanakkor egy nap pihenő állna a Paks rendelkezésére az Újpest elleni találkozóig, amely nagyban veszélyeztetné az esélyegyenlőséget.
Az ügyben a versenybizottság rendkívüli szavazást rendelt el, de ismerve az MLSZ rugalmasságát - lásd Videoton - vélhetően "nem tesznek keresztbe" egyetlen európai kupacsapatunknak.
(nb1.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!