A felkészülés felénél jár a Lombard II


2011-07-28 13:25:20  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A felkészülés felénél jár a Lombard II főképe
Kemény, speciális edzésekkel és edzőmérkőzésekkel készül a három hét múlva rajtoló bajnokságra a Lombard II. Az alakulat tegnap Zalaszentgróton lépett pályára, ahol bár szervezett, jó játékot mutattak be a fiatalok, végül a hazaiak örülhettek. Sok idő nincs a pihenésre, hiszen a napi két tréning mellett szombaton már a Veszprém ellen szerepel a nyári szünetben átalakult csapat.
- A csapat szervezettsége nem változott, a felkészülési mérkőzések során szembetűnő volt, hogy az ellenfelek nehezen jutnak el a kapunkig, ez korábban is jellemző volt ránk – mondta Nagy Mihály, a csapat vezetőedzője. A keret kialakult, nyolc játékos távozott, őket többségében saját nevelésű játékosokkal pótoltuk, „külső” igazolás a középpályás Gyürü László, Fülöp Benjamin Várpalotáról csatlakozott hozzánk, Hajgató Levente távozása után a kapusposztot pedig Markek Tamásnak kell megoldania. Örömteli hír, hogy több mint két éves munkának köszönhetően Grőber Bence, Somogyi Richárd, Király Botond és Enyingi Márk profi szerződést kapott a Lombard Pápától, ez azt jelenti, hogy látunk bennük olyan paramétereket, melyek hosszú távon érdemessé teszi őket arra, hogy Lombard szerződtesse őket.
Sorsoltak a Magyar Kupában, a csapat augusztus 7-én Tápra látogat. Nagy Mihály elmondta, komolyan veszik a meccset, úgy tekintenek rá, mint egy bajnoki találkozóra, és természetesen szeretnének továbbjutni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!