Labdarúgás megyei III-IV: Változik a lebonyolítás


2011-07-26 12:31:59  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Múlt héten módosult a megyei harmad-, illetve megyei negyedosztály csoportbeosztása illetve lebonyolítása – tudtuk meg Horváth Istvántól, a Versenybíróság elnökétől. Bakonytamási alakulata ugyanis a megyei III helyett végül a negyedosztályba adta le nevezését, így ott 17 csapat kezdi meg a küzdelmeket. A Versenybizottság ezért úgy döntött, hogy ezt a 17 alakulatot keleti és nyugati részre bontja a következő elosztásban:

Kelet: Vaszar, Bakonyszücs-Bakonykoppány, Pápai Termál FC, Homokbödöge, Gecse, Nagytevel, Borsosgyőri SE, Bakonytamási

Nyugat: Magyargencs-Kemeneshőgyész, Külsővat, Nyárád, Ganna-Döbrönte, Marcalgergelyi, Dáka, Tapolcafő, Bakonyjákó, Borsosgyőri ISE

A negyedosztály lebonyolítását is módosították, az alapszakaszt követően a rájátszásban a keleti illetve nyugati csoport első és második helyezettjei az összesített 1-4., a harmadik-negyedik helyen végzők az 5-8., az ötödik-hatodik helyezettek a 9-12., a hetedik-nyolcadikak pedig a 13-16. helyért küzdenek meg egymással oda-visszavágós rendszerben.

A 14 csapatos harmadosztály valamint a negyedosztály nyugati csoportja augusztus 20-án, a keleti csoport szeptember 4-én kezdi meg az őszi küzdelmeket, a szezon november 6-án ér véget.

A sorsolás a napokban elkészül, melyet honlapunkon szintén közzéteszünk.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!