A fórumozók is dicsérik a Lombard Pápát


2011-07-25 17:25:31  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szombati győzelmének köszönhetően a második helyről várja a hétvégi, paksi folytatást Véber György együttese. Talán még a legelvakultabb szurkolók sem számítottak arra, hogy 100 százalékos teljesítménnyel és kapott gól nélkül hozzák le az első két kört Szűcs Lajosék. Az interneten szinte minden hozzászóló elismeréssel szól a csapatról és Véber György munkájáról.

gyimapa
: „Ez a gárda sokra hivatott, remélem így is lesz! Szép volt FIÚK!Hajrá Lombard Pápa!! Jöhet a következő!”

Breno
: „Nagyon nagy grat, eszméletlen nagy gólokat rúgott Maric, bravó. Egyébként a Siófoknak semmi köze nem volt a meccshez. Sok sikert a továbbiakban!”

_910621_
(Videoton): „Az év végén még éltetni fogják Vébert a szurkolók, bár az előző idény keretéből is a legtöbbet hozta ki, még is sírtak a szurkolók Jó ez a csapat és még több van bennük. Ez a Maric is kiemelkedő játékos, lesz kit elhoznunk télen...”

23RM23:
„Purin látszik, hogy erősítés lesz csak még nincs összeszokva a csapattal. Ez a Maric egy állat! Lovrencsics ismét bizonyított, a két győri szintén, kezdek bizakodni!”

Horsi100
: „Érdekes...... 2 hete még voltak olyan hozzászólások az egyik cikkben hogy mi leszünk az egyik kiesőjelölt. Azóta nyertünk két meccset, most mindenki azt mondja, hogy nem lesznek gondjaink. Gyorsan változik a világ.. Amúgy Farkas Attila szerintem nagyon jól játszott. Voltak szép szerelései, jó meglátásai és jó passzai. Természetesen az egész csapaté az érdem, mert mindenki hozzátette a magáét. Jövő héten szerintem szoros meccsen verjük a Paksot. HAJRÁ PÁPA!”

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!