A Tétet és a Ménfőcsanakot is legyőzte a Lombard II


2011-07-24 22:18:24  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pénteken és szombaton két Győr-Moson-Sopron megyei csapat ellen lépett pályára a harmadosztályú bajnokságra készülő Lombard II. A megyei pontvadászatban vitézkedő együtteseknél jobbnak bizonyultak a pápaiak. A pénteki mérkőzésen a tétiek ellen nagy fölényben játszottak a fiatalok, sok helyzetet dolgoztak ki, amikből csak hármat értékesítettek, Enyingi, Szabó és Venczel révén. Másnap a Ménfőcsanak ellen nagy kedvvel játszott a Lombard II, ami gólokban is megmutatkozott. A két találaton kívül sok helyzetet dolgoztak ki a mieink, de el is rontották a lehetőségeket.

Nagy Mihály: A hétvégi két mérkőzés megfelelő volt, de a sok kihagyott helyzet miatt nem vagyok teljesen elégedett.

Lombard Pápa II – Tét 3-1 (1-0)
Lombard Pápa II: Markek – Németh, Horváth T., Tóth M., Barcza – Enyingi 1 (Venczel Z.), Horváth M. (Horváth Cs.), Somogyi – Megyesi P. (Szabó), Király, Páli

Ménfőcsanak – Lombard Pápa II 0-2 (0-2)
Lombard Pápa II: Kovács – Rása, Domján (Somogyi), Karácsony (Dóczi), Enyingi 2, - Fülöp, Gyűrű, Németh M., Kaszás, - Szabó Z., Nemes

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!