Esztétikus városkép, szép körforgalmak


2009-11-17 16:38:16  | cikk:  | 


Esztétikus városkép, szép körforgalmak főképe
Elkészült a Külső-Veszprémi úti körforgalom éke, egy kőből faragott városcímer. A körforgalmak igényes, esztétikus környezetének kialakítása, szépítése a Városgondnokság alapvető feladata, a napokban elhelyezett városi jelkép tervezését már tavaly megkezdték, Kertész Bernadett, városi Kertész vezetésével. Bánhidi László, a Városgondnokság vezetője elmondta, a tervek alapján készült előkalkulációt a képviselőtestület elfogadta, így a város finanszírozásában megépült a körforgalom dísze, a városcímer.
A címert és a talapzatot Németh János, kőfaragó mester készítette, a virágosítással pedig egy pápai kertépítő céget bízott meg a Városgondnokság.
Bánhidi László hozzátette, távolabbi terveik között szerepel a Celli út és az Erkel utca kereszteződésénél épült körforgalom hasonló módon történő kiépítése, így a városba látogatók minden bevezető szakaszon találkozhatnak egy-egy pápai jelképpel.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!