Olvasóink optimistán várják a Siófok elleni bajnokit


2011-07-22 17:25:44  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Olvasóink optimistán várják a Siófok elleni bajnokit főképe
Kedden indult szavazásunk a Lombard Pápa hétvégi bajnokijával kapcsolatban. Arra kerestük a választ, hogy Önök mit várnak a szombat 19 órakor kezdődő találkozótól. Talán a megerősített játékoskeretnek, talán az Újpest elleni győzelemnek köszönhetően szavazóink 76 százaléka hazai sikerre számít, négy százalékuk döntetlenre, hat százalékuk siófoki bravúrra tippelt, míg 14 százalékukat hidegen hagyja a foci.
Ami a Siófokot illeti, a csapatnak a holnapi lesz idei első bajnokija, mivel a Videoton elleni mérkőzésük a fehérváriak Sturm Graz elleni Bajnokok Ligája selejtezője miatt elmaradt. Nagy játékosmozgás volt a gárdánál, 16 játékos – köztük két ex-Lombardos, Bali Péter és Denis Rebryk – érkezett a Balaton partiakhoz, 13-an pedig távoztak.
Jó hír a pápaiaknak, hogy az észt Sander Puri játékengedélye megérkezett, így a csatár szombaton bemutatkozhat a pápai közönségnek.

A játékvezető Takács János lesz, munkáját Klemen Attila és Bozó Zoltán segíti majd.

A várható összeállítások:

Lombard: Szűcs - Nagy, Dlusztus, Totadze, Présinger - Farkas, Marics, Ganugrava - Lovrencsics, Ferenczi, Puri

Siófok: Milinte - Mogyorósi, Fehér, Lengyel, Éles –Tusori, Lattenstein, Melczer, Kecskés - Sowunmi, Bali

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!