Véber: Keressük a helyes utat!


2011-07-21 17:22:34  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Véber: Keressük a helyes utat! főképe
A szezon előtt két alapemberét is elveszítette Véber György, a Lombard Pápa szakvezetője: Gyömbér Gábor súlyos térdsérülést szenvedett, míg Bárányos Zsolt a Vasasba igazolt. Az Újpest ellen 1-0-ra megnyert mérkőzés is bebizonyította, hogy a szakember jó érzékkel nyúlt a két fontos "láncszem" pótlásához.
- Gyömbér Gábort és Bárányos Zsoltot csak úgy, egy az egyben nem lehet pótolni, de nem szeretném feladni a játékstílusunkat, a szerkezetünket - mondta Véber. Bár az új játékosok érkezésével egy kicsit kellett módosítani, de megtartom a négy-három-hármas formációt. Érdekes módon úgy lesz több támadó a csapatban, hogy stabilabb lesz a védekezésünk. Két védekező középpályás előtt lesz egy irányító, majd előttük három csatár foglal helyet. Nagy várakozással tölt el ez a rendszer, sokat remélek ettől. Gyömbér korábban szinte egyedül megoldotta a védekezést, most két védekező középpályásunk lesz, de olyanok, akik könnyebben be tudnak lépni a játékba. Az első három-négy mérkőzés egészen biztosan csapatépítő jelleget szolgál majd, mert ez a gárda még keresi a saját útját. (nb1.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!