Karate: Sikeres volt a nemzetközi edzőtábor


2011-07-18 15:35:17  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Karate: Sikeres volt a nemzetközi edzőtábor főképe
Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is Jászberény adott otthont a nemzetközi edzőtábornak. A napi három edzéslehetőség mellett gyűlések, szemináriumok, más sportágak kiemelkedő eredményt elért edzői segítettek eredményessé és emlékezetessé tenni az egy hetes tábort. Minden edzőtáborban van lehetőség övvizsgát is tenni. A Griff SE Kyokushin Karate Club színeiben Nagy Lívia, Csizmadia Melinda és Bolla Péter álltak a tapasztalt szakemberekből álló vizsgabizottság elé. Az év közbeni folyamatos készülés, rengeteg plusz edzés, futás, erősítés meghozta a várt eredményt, hiszen Lívi 1.dan-ra (fekete öv), Melinda és Peti 1.kyu-ra (második barna öv) vizsgáztak és sikeres vizsgát tettek. Lívi technikai felkészültségét a vizsgáztatók külön kiemelték és dicsérték.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!