Sikeres volt az idei Pegazus Parádé


2011-07-16 21:25:35  | cikk: Babos Petra  | 


Sikeres volt az idei Pegazus Parádé főképe
Ma este zárult a 6. Pegazus Parádé, amely az idén a barokk jegyében telt. A színes programok között a két nap során a gyerekek rengeteget játszhattak, nevethettek és persze ismerkedhettek a barokk világgal és élettel.
Szombat délután a kecskeméti Bábakalács Bábszínház vásári játékkal szórakoztatta a gyerekeket, majd a rendezvény zárásaként Kaballó és a Csacsogányok léptek színpadra az Esterházy-kastély udvarán. A zenés, interaktív játékot a szülők is élvezhették, hisz közös énekléssel ért véget a műsor. A Csacsogányok ezúttal Horváth Krisztina, a társulat szervezője, Katona Anikó színész és Hegedüs Gabriella színész voltak, Kaballó szerepét pedig Végh Zsolt alakította.
A 2011-es gyermekfesztivál igazi kikapcsolódási lehetőséget nyújtott az egész család számára pénteken és szombaton, folytatás jövőre.
- Rendkívül sikeresnek bizonyult az idei parádé, nagyon sok látogató volt minden programunkon, aminek örülünk. A nemesi hétpróbán közel 170 gyermek vett részt, de nagyon népszerű volt a tegnap esti mécsesgyújtás és az éjszakai bátorságpróba is. Reméljük, jövőre megszervezhetjük majd a 7. Pegazus Parádét - fogalmazott Sarkadi Nagy László igazgató, rendező.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!