Streetball az Acsádyban


2011-07-16 18:14:06  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Streetball az Acsádyban főképe
Magánkezdeményezésre első ízben rendeztek streetball bajnokságot az iskola udvarán, melyhez számos kiegészítő versenyszámot is kitaláltak a szervezők, így 1-1 elleni-, zsákoló-, három pontos és büntetődobó bajnokságban is bizonyíthatták kosárlabdatudásukat a pápai, győri, szombathelyi, veszprémi fiatalok.
- Egyik délután arra gondoltunk, kellene szervezni egy ilyen napot, mivel a környező településekről és a városból is sokan járnak le játszani - mondta Tóth Tamás, a nap egyik szervezője. A gondolatot tett követte, a szponzorok segítségével sikeres napon vagyunk túl, igaz a vártnál kevesebben neveztek, de a hét csapat így is izgalmas meccseket játszott, véleményem szerint sikerült a helyi kosaras társadalom egy részét összehozni. Nem az eredményről szólt a délelőtt, a lényeg, hogy együtt legyünk, játszunk, szóljon a zene, élvezzük a napsütést, a nyarat. Természetesen tervezzük a folytatást is, a bajnokságból hagyományt szeretnénk teremteni.

Eredmények:

Általános iskolások
1. Mennydörgő Wattacukrok

Középiskolások
1. Jézus ÉL
2. Lekváros Piték

Nyílt kategória
1. Bokorugró Gumikacsák
2. Lekváros Piték
3. Kevin Durrant

1 on 1 bajnokság
1. Rédei Bálint
2. Fülöp András
3. Ekanem Bálint
4. Koncz Gergő

Zensah zsákoló bajnokság
1. Koncz Gergő
2. Rédei Bálint
3. Bosnyák László

Hárompontos dobóverseny
1. Horváth Ádám
2. Horváth Kristóf
3. Mező Bence

Büntető dobó verseny
1. Mező Bence

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!