30 éves a Húsos Horgász Egyesület


2011-07-16 17:34:30  | cikk: Haraszti Gábor  | 


30 éves a Húsos Horgász Egyesület főképe
1981-től szakosztályként, 1991-től pedig mint egyesület működik a Pápai Húsos Horgász Egyesület. E két kerek évforduló a kapcsán családi-, illetve egyéni horgászversenyt rendeztek a Borsosgyőri tavon. A délelőtt a horgászoké volt, délután pedig nyolc étterem szakácsai főzőversenyen mérték össze tudásukat. A programok sora itt még nem ért véget, játékos vetélkedő, tombola, élőzene várta a kilátogatókat. Orbán Péter egyesületi elnök a nap felénél maximálisan elégedett volt a látottakkal.
- Rengeteg élmény, sok jó dolog jut eszünkbe a 30 esztendő kapcsán, öröm látni, hogy az egykori bányató sok ember nagyon kemény munkájával hova fejlődött. A gyerekeknek fagyinyaló versenyt rendezünk, emellett egy faragóművész is elfogadta a meghívásunkat, a felnőttek sörivóversenyen bizonyíthatják rátermettségüket. Több mint 60-an neveztek a horgászversenyre, ami nagyon szép szám, a pápaiak mellett budapesti, nyirádi, ajkai, veszprémi, győri és Balaton parti barátaink is megtiszteltek minket jelenlétükkel. A családi verseny kellemes időben zajlott, 6,5 kilógrammos amur is a szákba került, eredményes volt a verseny. Bízom benne, hogy a nap második fele is hasonló hangulatban telik majd és méltóképpen tudjuk megünnepelni ezt a két  évtizedfordulót.

Eredmények
Családi:
1. Holczer Dávid és családja (7300 gramm)
2. Holczer Attila és családja (4200 gramm)
3. Halász Csaba és családja (3350 gramm)
Egyéni:

1. Gáspár Tibor 5188 gramm
2. Töreki Gyula 5162 gramm
3. Ács Gábor 3866 gramm

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!