Két pápai aranyérem a magyar kung-fu bajnokságon


2009-11-17 14:20:05  | cikk:  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Két pápai aranyérem a magyar kung-fu bajnokságon főképe
A Mantis Kung-fu Sportegyesület négy versenyzője november 14-én az Ikrényi Sportcsarnokban lépett tatamira az országos bajnokság első fordulójában. Az iskolavezető Pintér Péter mellet Kapcsándi Martin, Bíró Ádám és Kocsis Martin is light-contactban mérettette meg magát. A nap végére két arany és két ezüstéremmel gazdagodott a pápai különítmény. Pintér Péter a fenti eredmények alapján bizakodással tekint a tavaszi forduló elé.

- Kapcsándi Martin kiemelkedett a serdülő mezőnyből, meggyőző teljesítménnyel végzett kategóriája élén. Kocsis Martin a juniorok között -82 kg-ban végzett a második helyen, a súlycsoportot és a korosztályt tekintve nem csalódás az ezüstérem. Bíró Ádám második felnőtt versenyén szintén a dobogó második fokára állhatott fel, ami azért is szép eredmény, mivel általában több idő kell egy-egy versenyzőnek, mire a felnőtt mezőnybe beleerősödik. Jómagam a -70 kg-osok között végeztem az élen, emellett a verseny bírái megválasztottak a legtechnikásabb küzdőnek is.

A kung-fusok következő megmérettetése november 28-án lesz, amikor a Seven Star bajnokságon szerepelnek Budapesten. A mieink formagyakorlatban és küzdelemben is érdekeltek lesznek, Pápát 21 sportoló képviseli.

Haraszti Gábor

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!