Hétvégén hatvan percet szurkolnak a lila drukkerek


2011-07-14 21:31:44  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hétvégén hatvan percet szurkolnak a lila drukkerek főképe
Az élvonalbeli Újpest labdarúgócsapat szervezett szurkolói csoportjai közleményben tudatták, hogy a szombati Lombard Pápa elleni hazai mérkőzésen a 60. percet követően kivonulnak a Szusza Ferenc Stadionból az országgyűlés által nemrég elfogadott sporthuliganizmussal kapcsolatos törvény elleni tiltakozás jeléül – adta hírül az ujpestfc.hu.
„A napokban elfogadott sporthuliganizmussal kapcsolatos törvény tudatosan tovább kriminalizálja a futballt körülvevő közeget. Azt a hamis látszatot kelti, miszerint a családok a szurkolók miatt nem járnak meccsre. Letöltendő börtönnel fenyeget szinte mindenkit, aki a stadionokban tölti hétvégéit. Szombaton megmutatjuk az érme két oldalát. Hatvan percig szurkolunk, utána hazamegyünk" – szólt az újpesti szurkolók közleménye. (nso.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!