Strandkézilabda: Nem volt szerencséjük a pápaiaknak


2011-07-14 11:00:21  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: etopark.hu  | 


Strandkézilabda: Nem volt szerencséjük a pápaiaknak főképe
Az OVB kvalifikációs tornájának a győri ETO Park parkolóját alakították át a szervezők, a pályák melletti alkalmi medencék, szabadtéri tusolók, a pályák locsolása, mind-mind hozzájárultak a rekkenő hőség elviseléséhez és az egészséges sportolás feltételeinek biztosításához. Izgalmas, magas szintű mérkőzéseken, jó játékvezetés mellett dőlt el a továbbjutás. Sajnos Fortuna ezúttal nem fogta a pápai Gabi és a Haverok BHC kezét.
- Az A csoport csonka csoportjának három résztvevőjéből jogosulatlan szereplés miatt kizárták az Angry Birds csapatát, aminek köszönhetően a Sivatagi Vihar és a Vigyázat, nyaralunk! teljesen amatőr alakulata küzdelmek nélkül a legjobb hat közé kvalifikálta magát – mondta Kapcsándi Zsolt csapatvezető. A mi csoportunkban nagy küzdelemben alulmaradtunk a végső győztes Győr Soldiers csapatával szemben (2:0), majd a Móri BHC szimpatikus csapatát szétlövésben (2:1) sikerült legyűrnünk, így esetleges győzelmünkkel vasárnap az Ígéretek földje ellen kiharcolhattuk volna a legjobb hat közé jutást. Sajnos ez nem sikerült a győzelem, így csoportharmadikként a 7. helyért meccselhettünk az MVMI XVI ellen. A vereség azért is bosszantó, mert győzelmünk esetén a középdöntőben egy győzelmünk borítékolható volt, így a bronzmeccset mi vívhattuk volna. A vereség nyoma rajtunk maradt, erőtlenül, rengeteg egyéni hibával játszva szétlövésben buktuk a 7. helyet is, így a nyolcadik pozícióval kellett beérnünk Ettől függetlenül nem játszottunk rosszul, a figuráink egyre jobbak, csak az a kevés plusz hiányzik, de ne feledjük, a mi fő számunk Marcali, ott szeretnénk a legjobbat nyújtani.
A csapat következő megmérettetése a július 23-24-ei OVB Strandkézilabda Nemzeti-bajnokság női-férfi kvalifikációs torna lesz a Marcali Városi Gyógyfürdőben.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!