Helytállt a Türr tanárokból álló labdarúgócsapata Pécsett


2009-11-17 13:37:43  | cikk:  | 


A Türr István Gimnázium és Kollégium tantestületének labdarúgócsapata szombaton Pécsett a többi Arany János Tehetséggondozó Programban résztvevő iskolák tanerőivel mérték össze focitudásukat. A Türr együttese két éve Zalaegerszegen negyedik helyen végzett, tavaly azonban Pápán sereghajtóként zárták a tornát. Idén előkelőbb helyezés reményében látogattak el a baranyai megyeszékhelyre. Ebben az esztendőben a sorsolás során nem fogta Fortuna a pápaiak kezét – a későbbi győztessel kerültek egy csoportba – mindezek ellenére a hetedik helyet sikerült elcsípniük. Grőber Attila, az Arany János Tehetséggondozó Program felelőse nem volt elkeseredve amiatt, hogy a 11 csapatos kupán a mezőny második felében végeztek.

- A három mérkőzésünk során Székesfehérvárt sikerült legyőznünk, Sárospatakkal 0-0-ás döntetlent játszottunk, Kisvárdától pedig sajnos vereséget szenvedtünk. A kisvárdaiak voltak a nem titkolt esélyesek, mivel tavaly Pápán is ők diadalmaskodtak, ráadásul náluk volt labdarúgó válogatott kerettag is helyet kapott, aki jelenleg az iskola testnevelője. Ami örömmel tölt el minket, hogy az utolsó meccsünkön a székesfehérvári Teleki Blanka Gimnáziumot 4-1-re sikerült legyőznünk, az összecsapás során Rosta Attila, Németh Zsolt mellett nekem is sikerült gólt szereznem, a negyedik találatnál pedig az ellenfél játékosa saját kapujába talált be. Jövőre Székesfehérvár rendezi a tornát, ahol természetesen a Türr István Gimnázium csapatával is számolnia kell az ellenfeleknek.

Haraszti Gábor

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!