Ismét tábor a Kékfestő Múzeumban


2011-07-13 17:06:22  | cikk: Babos Petra  | 


Ismét tábor a Kékfestő Múzeumban főképe
Július 18. és 23. között immár kilencedik alkalommal szervezi meg a Kékfestő Múzeum a Kerek-Perec elnevezésű nyári hagyományőrző tábort, melynek elsődleges célja a kihalóban lévő mesterség bemutatása. Az egyhetes program - melyre 6 éves kortól bárki jelentkezhet - során a résztvevők megismerkedhetnek a kékfestés titkaival valamint a Kékfestő Múzeum kiállítási és gyűjteményi anyagával, textíliát festhetnek, agyagozhatnak és batikolhatnak is Fekete Gábor rajztanár, táborvezető segítségével. Szombaton a tábor zárásaként a gyerekek által készített tárgyakból kiállítás nyílik.
Az egész napos foglalkozások reggel 8 órától 17 óráig tartanak majd, a részvételi díj 11.000 forintba kerül, amely tartalmazza a napi egyszeri meleg étkezést is.
Zsidai Viktória táborszervező elmondta, hogy július 15-ig, azaz péntekig várják még a jelentkezőket a táborba.
Érdeklődni a 89-324-390-es telefonszámon vagy személyesen a Kékfestő Múzeumban a Március 15. tér 12. szám alatt lehet.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!