Lombard: Takács Diósgyőrbe, Bali Siófokra került


2011-07-12 12:55:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lombard: Takács Diósgyőrbe, Bali Siófokra került főképe
A NB I-be feljutó Diósgyőr bejelentette, hogy a miskolci nevelésű Takács Péter egy évre kölcsönbe a Lombard Pápától a DVTK-hoz kerül. Takács Miskolcon nevelkedett, és tagja volt az U20-as világbajnokságon bronzérmet nyert magyar csapatnak.
- Nagyon boldog vagyok, hogy újra a DVTK játékosa lehetek – mondta Takács Péter a dvtk.eu-nak. Itt nevelkedtem és másodszor ugyan nem akartam eligazolni, de mégis azt kell mondjam, nagyon hasznos évet töltöttem Pápán. Véber György egy stílusosan játszó csapatot épített és nekem sem ment rosszul, bekerültem az U21-es válogatottba is. Jelenleg még Pápán tartózkodom, de szeretnék minél hamarabb hazautazni Miskolcra és csatlakozni a társakhoz. Komolyan mondom, szinte el sem hiszem, hogy újra abban a csapatban játszhatok, amelyikben gyerekkoromtól szerettem volna.
A nyáron elküldött Bali Péter is új otthonra lelt, a támadó Siófokon folytatja pályafutását, a sorsolás értelmében így már a második fordulóban ellenfélként vissza is tér korábbi sikerei helyszínére.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!