Gyalogosoknak is tilos - építik a kordonokat a Fő téren


2011-07-12 12:46:54  | cikk: mo  | 


Gyalogosoknak is tilos - építik a kordonokat a Fő téren  főképe
Zajlik a Fő teret övező kordonok építése. A Fő tér nagy része már munkaterület, melyen munkagépek dolgoznak, ezért a rekonstrukció teljes területe balesetveszélyes a gyalogosok számára. Éppen ezért a Fő teret övező járda mentén korlátokat helyeznek ki, melyek szinte teljes egészében lezárják a területet a járókelők elől. A főbb behajtási csomópontokon – a Szent István utca becsatlakozásánál, a Korvin utca és a Fő utca kereszteződésében – ugyan nem helyeznek ki kordonokat, mivel az autóbuszok és a munkagépek számára biztosítani kellett a közlekedést. A kivitelező azonban megteszi az óvintézkedéseket, a megfelelő figyelmeztető táblák kihelyezése folyamatban van. Mivel a tér központi épülete – a Nagytemplom – nemcsak fontos turisztikai látványosság, hanem a hívők találkozási helye és esküvők helyszíne is egyben, így a templom mindhárom bejárata megközelíthető, de kizárólag a Plébániasor irányából. A városvezetés felhívja a figyelmet arra, hogy a járókelők a figyelmeztető és tiltó tábláknak megfelelően közlekedjenek, a balesetek elkerülése érdekében ne menjenek be a kordonokkal elzárt területre.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!