Jelentősen átalakul a Lombard II


2011-07-12 12:12:39  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Jelentősen átalakul a Lombard II főképe
Napi két edzéssel készül az NB III-as bajnokság tavalyi ezüstérmese a következő pontvadászatra. Délelőtt 10-től konditerem és futóedzés vár a keretre, délután taktikai oktatás zajlik a PGSZKI sportpályáján, jövő héten pedig már kezdődnek a felkészülési mérkőzések. A keretben az „ezüstös” csapathoz képest jelentős mozgások vannak, 10 fölötti a távozók száma. Van, aki magasabb osztályba vágyik, van, aki külföldön folytatja és van olyan játékos is akinek mennie kellett. A távozók pótlása nagy fejtörést okoz a csapat vezetőedzőjének, Nagy Mihálynak.
- Az elmúlt bajnokság hajrájában nagyon fiatal alakulattal játszottunk, 6-7 saját nevelés is szóhoz jutott a bajnokik során. A visszajátszókkal kiegészülve most rájuk kell építeni a jövő csapatát, bízom benne, hogy masszív csapatunk lesz. Annyiban könnyebb a helyzetem, hogy ezek a 16-17 éves gyerekek, Enyingi Marcell, Grőber Bence, Páli Márk, Kiss Tamás, Király Botond közel 2 éve velem edzenek, tudják mire számíthatnak, mit várok el tőlük. Lesznek természetesen érkezők is, Celldömölkről és Várpalotáról, emellett visszatér Zalaegerszegről Németh Máté, de nagy játékosmozgásra senki ne számítson. Célunk a középmezőny, emellett szeretnénk, hogy egy-két játékos Németh Milánhoz, Palkó Dávidhoz és Kaszás Kornélhoz hasonlóan az első csapathoz felkerüljön.
Nagy Mihály elmondta, a rendelkezésre álló anyagi keret a tavalyi szezonhoz képest jelentősen visszaesett, emiatt sem várható további erősítés. A csapat a felkészülés során főleg másodosztályú csapatokkal meccsel, jövő héten például az Ajkához utaznak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!