Sem Egyházi Viktornét, sem Venczel Csabát nem támogatta a Jobbik


2011-07-11 17:16:08  | cikk: mo  | 


Sem Egyházi Viktornét, sem Venczel Csabát nem támogatta a Jobbik főképe
A közoktatási intézmények vezetői állására beérkezett pályázatokról döntött Pápa Város Képviselő-testülete múlt heti ülésén. Erőss Bulcsú, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Pápai Alapszervezete önkormányzati képviselője a testületi ülésen hozott döntéseiket részletezte mai sajtótájékoztatóján.

A Munkácsy Mihály Általános Iskola igazgatói állására érkezett egyetlen pályázatot Egyházi Viktorné nyújtotta be. Erőss Bulcsú kivételével a testület egyhangúan igennel szavazott Egyházi Viktorné igazgatói kinevezésére. A korábbi igazgatónőt életkora miatt nem támogatta a Jobbik – fogalmazott Erőss Bulcsú.
- Úgy gondoljuk, hogy sok olyan pedagógus van, akik huszonéves koruk ellenére kénytelenek más szakmát választani.
Erőss Bulcsú úgy fogalmazott, ebben a korban nem érdemes és nem célszerű igazgatói pályázatot beadni. 
- Aggályosnak tartjuk azt is, hogy az illető a régi ”átkos rendszerben” - ha szabad így fogalmaznom – miniszteri dicséretben részesült. De ez láthatóan nem zavarta a fideszes kollégákat abban, hogy megszavazzák az említett pályázót  - tette hozzá a radikális párt képviselője.

Erőss Bulcsú a Tarczy Lajos Általános Iskola igazgatói állására nem támogatta Venczel Csaba kinevezését. A jobbikos képviselő azzal indokoltra döntését, nem szerencsés, hogy egy párt önkormányzati képviselője igazgatói állásra pályázik. 

A testületi ülésen a Bűnmegelőzési és Közbiztonsági Tanácsadó Testület tagjait is megválasztották a képviselők. A testület elnökének Bocskay László önkormányzati képviselőt, tagjainak pedig Pápa Városi Rendőrkapitányság vezetőjét, Pápa Város Hivatásos Önkormányzati Tűzoltósága vezetőjét, Pápa városban működő vám- és pénzügyőri kirendeltség vezetőjét, Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézménye Gondozási Központjának vezetőjét, Pápa Város Önkormányzata Közterület-felügyeletének vezetőjét, a Pápa Városi Polgárőrség elnökét, Grőber Attila MSZP-s és Erőss Bulcsú jobbikos önkormányzati képviselőt választották meg a döntéshozók. A sajtótájékoztatón elhangzott, elégedett a Jobbik azzal, hogy helyet kapott a testületben. Világos célkitűzéseik és programjuk van a közbiztonság javítására, megerősítésére vonatkozóan. 


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!