Racketlon versenyre várják a jelentkezőket


2011-07-08 18:19:21  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Racketlon versenyre várják a jelentkezőket főképe
Július 30-án Pápa és Kistérsége részére racketlon bajnokságot rendez a Pápai Többcélú Kistérségi Társulás. A racketlon egy ütővel játszható sport, mely a négy legnépszerűbb ütős játék, az asztalitenisz, a tollaslabda, a fallabda és a tenisz kombinációja. A sportág a hivatásos játékosok száma alapján a leggyorsabb ütemben növekedő sportágnak számít. A játék szabályai szerint a versenyzőknek a négy alap sportág mindegyikében 21 pontos szetteket kell lejátszania. A szettek sorrendjét a könnyebb ütőtől a nehezebbig határozták meg, vagyis asztalitenisz, tollaslabda, squash, tenisz szettek követik egymást. A győztes az összes szett során elért összes pontszám alapján kerül ki. Pápán a nevezők számától függően férfi A (haladó), férfi B (kezdő), női kategóriát rendeznek. Információ Tomor Andrástól (06-30/957-8972) illetve Hernádi Tamástól (06-30/225-3415) kérhető.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!