Véber: Jó úton haladunk


2011-07-07 12:01:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Véber: Jó úton haladunk főképe
Eddigi mindhárom felkészülési mérkőzésén alulmaradt a jövő heti bajnoki rajtra készülő Lombard Pápa. Elsőként a Slovan Bratislava győzte le a mieinket 5-0 arányban, majd a Gaz Metan Medias csapata következett, a románok 3-1-re diadalmaskodtak, legutóbb pedig a marosvásárhelyi Targu Mures 2-0-ás győzelemmel vonulhatott az öltözőbe. A vereségekkel Véber György a pesszimista hangok ellenére cseppet sem foglalkozik, mint mondta, a csapat felkészülése jól halad, erős kerettel és felkészülten várják az Újpest elleni bajnoki nyitányt.
- Négy külföldi ellenféllel kötöttünk le edzőmérkőzéseket, ebből kettő Bajnokok Ligája induló, a Gaz Metan pedig szerdán kezdi meg a szereplést az Európa Ligában, tehát pokoli erős ellenfelekkel játszottunk – vélekedett a vezetőedző. Amennyiben bármelyik edzőmeccsünk magyar bajnoki lett volna, a sportnapilap címoldalon foglalkozott volna vele, hiszen hihetetlen iramban, szikrázó mérkőzéseket játszottunk. Tudatosan választottuk az ilyen kvalitású ellenfeleket, mert csak ez visz előre. Az eredmény jelen pillanatban másodlagos, a csapat mérkőzésről-mérkőzésre komolyabb ellenállást fejt ki. Egyelőre ez a realitás, de nincs baj, mivel ezek a meccsek hozzák ki a hibáinkat, amiket még van idő kijavítani. Ha a magyar mezőnyben így fogunk játszani, akkor komoly esélyeink vannak az Újpest ellen is. A holnapi, Levszki Szófia elleni találkozót tekinthetjük a bajnokság főpróbájának, nagyon komolyan vesszük a meccset, bízom benne, hogy a fáradtság nem fog látszani a fiúkon, hiszen nagy terhelésen van túl a keret.
Véber György elmondta, a keret szinte véglegesnek tekinthető, egy korábbi válogatott játékos érkezése várható, vele még folynak a tárgyalások, kilétére hét végén, jövő hét elején derülhet fény.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!