Ismét pápai pólósikerek az OB II-ben


2009-11-16 18:33:50  | cikk:  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Ismét pápai pólósikerek az OB II-ben főképe
Eredetileg Sopronban rendezték volna az OB II-es bajnokság soron következő fordulóját, ám a hűség városának vízilabda-csapata nem tudott eleget tenni rendezési kötelezettségeinek. A Vízilabda Szövetség így Nagykanizsára vitte az összecsapásokat, ahol a pápaiak Sopronnal mérkőztek meg. Studringer Bélának sok kulcsjátékosát kellett nélkülöznie, ennek ellenére magabiztos, 13-2-es pápai győzelem született. A győztes csapat edzője nagyon elégedett volt fiatal játékosainak hozzáállásával.

- Négy idősebb, rutinosabb pólóssal kiegészülve érkeztünk meg Nagykanizsára, öröm volt látni, hogy az egész csapat rendkívül lelkesen és ami még fontosabb, pontosan játszott. Kapusunk, Kovács Kristóf nagyon jól védett, taktikánk is remekül működött, ellenfelünk centerjátékát le tudtuk védekezni, illetve ki kell emelnem Bedő Miklós játékát, aki 8 góllal járult hozzá idei második diadalunkhoz. Legközelebb Tatabányára utazunk, ahol Nagykanizsával mérjük össze tudásunkat, ha mindenki egészséges lesz, 1-2 gól fogja eldönteni a győztes kilétét.

A pápai közönség ezen a héten nem marad utánpótlás-meccsek nélkül, ugyanis szombaton 12:15 perctől Budafok, 14:50 perctől pedig Baja vár a mieinkre.

Haraszti Gábor

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!