Táncsport: Ifjú pápai világbajnokok


2011-07-04 16:39:52  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Táncsport: Ifjú pápai világbajnokok főképe
A Veszprém Aréna adott otthont a hetedik alkalommal megrendezett Modern Táncsportok világbajnokságának. A világversenyen az öreg kontinenst legnagyobb számban a magyarok képviselték, de lengyel, szerb és orosz táncosok is számot adtak tudásukról a szakmai zsűri előtt. A kilátogatók négy napon keresztül kétezer versenyző közel 900 produkcióját tekinthették meg. Két ifjú hölgy személyében Pápa városa is képviseltette magát a megmérettetésen, Koncz Lilla és Welspacher Vivien is kimagaslóan teljesített, hiszen összesen két világbajnoki első helyezés mellett további két igen előkelő hetedik helyet mondhatnak magukénak – amivel kategóriájukban a magyar rangsor élén végeztek.
- Az országos döntő megnyerése után hatalmas izgalommal vártuk a hazai rendezésű világbajnokságot – mondta Koncz Lilla. Már az is óriási siker volt, hogy eljutottunk idáig. Ezt tetőzte még az is, hogy a veszprémi Arénában nagyszámú közönség előtt táncolhattunk. A funky duónk nagyon jól sikerült, végig tartottuk a ritmust, és minden a terv szerint alakult. Az eredményhirdetés előtt kiírták a végeredményt a táblára. A legnagyobb siker az volt, hogy minden zsűritag minket pontozott a legjobb, vagyis az első helyre. Megérte a sok közös munka, és az együtt töltött vidám, de nagyon dolgos edzések.

Eredmények:
Világbajnoki első hely funky duó: Koncz Lilla, Welspacher Vivien
Világbajnoki első hely funky solo: Welspacher Vivien
Világbajnoki hetedik hely disco solo Koncz Lilla (legjobb magyar)
Világbajnoki hetedik hely hip-hop kategória Welspacher Vivien (legjobb magyar)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!