Újabb kínos pápai vereség az NB I-es tekebajnokságban


2009-11-16 17:40:34  | cikk:  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Újabb kínos pápai vereség az NB I-es tekebajnokságban főképe
Az Elekthermax Vasas tekecsapata sokak számára megmagyarázhatatlan teljesítménnyel rukkol elő az idén. Nagy Lajos és Bódai Ferenc távozását úgy tűnt, elbírja a csapat – három győzelemmel kezdtek zsinórban – utána azonban megtorpant Horváth József együttese. A Zalaegerszeg, az Alba Regia, a Győri Komszol is legyőzte a mieinket, ráadásul ezt követően hazai közönség előtt sem sikerült a feltámadás. A sereghajtó ellen is csak döntetlenre futotta, majd a nyolcadik fordulóban becsúszott az idei negyedik vereség. Horváth Róberték hétvégén a Répcelak ellen szerették volna megkezdeni a felzárkózást, ám ismét nem kerültek újabb pontok a Vasas neve mellé. A hazaiaknál újra több gyenge teljesítmény okozott fejfájást az edzőnek, Molnár Tamás 509 összfát teljesített, míg Kiss Sándort le kellett cserélni, Széles Zoltánnal kiegészülve így is mindössze 494 fát gurítottak. A végeredmény 3:5 lett a répcelakiak javára. Az újabb fiaskóval a pápaiak visszacsúsztak a tabella 8. helyére.

Elmax Vasas

Horváth Róbert
Papp István
Molnár Tamás
Szakács Ferenc
Kiss Sándor (Széles Zoltán)
Horváth József
összfa:


554 fa
539
509
554
494
572
3222
Répcelaki SE

Horváth Attila
Tátrai László
Gosztola László
Farkas Imre
Marton Gábor
Magdics Péter
összfa:


549 fa
592
560
553
545
550
3349

Az ifjúságiak 5 fával maradtak le a győzelemről, Giczi Norbert 552, Széles Zoltán 516 fát teljesített. Ezzel a vereséggel egyelőre elúszni látszik az őszi dobogó, a fiatalok jelenleg negyedikek.

Idén már nem lépnek pályára a tekések, a 10. fordulóban ugyanis szabadnaposak lesznek, remélhetőleg ez idő alatt sikerül rendezni a sorokat.

Haraszti Gábor

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!