Ötöt kapott a Lombard


2011-07-02 17:16:59  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: www.skslovan.com  | 


Ötöt kapott a Lombard főképe
A Lombard Pápa első felkészülési mérkőzésén 150 néző előtt 2-0-s félidőt követően Halenár, Žofčák, Guédé, Ivana és Šebo találatával 5–0-s vereséget szenvedett a szlovák bajnok Slovan Bratislavától. A pozsonyi csapat hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a Slovan végig jobb volt a mieinknél, végig a kezében tartotta a mérkőzés irányítását, rengeteg gólhelyzetet dolgoztak ki.
Slovan Bratislava: Bartalský – Bagayoko, Dobrotka (18. Ivana), Had, Jánošík – Guédé (67. Augustín) – Štepanovský, Grendel (75. Kuzma), Žofčák – Halenár (67. Szarka), Šebo
Pápa: Szűcs- Nagy, Dlusztus, Totadze, Présinger-Varga, Takács P., Ganugrava - Lovrencsics, Ferenczi, Maric, csereként a Lombardnál pályára lépett Farkas Attila, Németh Milán, Tóth Gábor, Quintero, Zulevs és Germán Tamás is.
A Lombard Pápa július 4-én Telkiben, a román első osztályú Gaz Metan Medias ellen lép pályára. Ezt követően július 6-án Ausztriában Marosvásárhely lesz az ellenfél, két nappal később Lindabrunnban a bolgár bajnok Levszki Szófia ellen futnak ki a gyepre Véber György tanítványai.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!