Fölényes Lombard győzelem az NB III-ban


2009-11-15 17:47:58  | cikk:  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Fölényes Lombard győzelem az NB III-ban főképe
Az NB III-as bajnokság 12. fordulójában a Lombard II csapata a bajnokság sereghajtóját, a Büki TK-t látta vendégül a Perutz Stadion műfüves pályáján. Nagy Mihályra a kezdőcsapat kialakításakor nehéz feladat várt, hiszen egy eltiltottjára, két vírusos betegére és négy sérültjére sem számíthatott. Ráadásul az NB I-es forduló elhalasztása miatt egyetlen visszajátszó játékos sem lépett pályára az első csapatból. Kiegyenlített játékot hozott az első játékrész, melynek vége előtt nem sokkal Nyári Ádám egy parádés ollózással jutatta előnyhöz a hazaiakat. A gól megnyugtatta a Lombardot és a pápaiak vezetőedzőjének legnagyobb örömére végre elkezdte saját játékát játszani. Ennek ékes bizonyítéka, hogy 15 perc alatt Nyári további két góljával és Meggyes találatával 4-0-ra lemosta a bükieket a pályáról. Nagy Mihály szerint az idei pontvadászat során csapata ma nyújtotta a legjobb és legkiegyensúlyozottabb teljesítményt.

- A meccs előtt tartottam az összecsapástól, mivel megnéztem mai ellenfelük Veszprém elleni játékát, az éllovas ellen nagyon szervezett, kreatív futballt játszottak, helyzeteik voltak, kis híján pontot tudtak szerezni. Nálunk voltak ma egészen kiváló teljesítmények, ki tudom emelni Meggyesi Richárd, Füredi Ádám, Kiss Róbert, Magyar Balázs, Nyári Ádám, Meggyes Dávid teljesítményét.

Nyári Ádám kevés alkalommal került be idén a kezdőcsapatba, ma azonban klasszikus mesterhármast szerzett, amivel könnyen jövő héten is a kezdőben találhatja magát.

- Sokkal nehezebb volt ez a mérkőzés, mint ahogy kívülről látszott. Szervezetten védekeztek a bükiek, de sikerült feltörnünk a védekezésüket, így végül magabiztos győzelmet arattunk. Elégedett vagyok, hiszen három gólt sikerült szereznem, köszönet a társaknak, nagyon jó labdákat adtak. Jövő héten Sopronban remélem ugyanilyen játékot nyújtva sikerül meglepetést okoznunk.

A forduló további mérkőzései:

Körmend - Haladás II.: 2-0
Veszprém - SVSE: 1-1
Badacsonytomaj - Celldömölk: 5-1
Répcelak - Lipót: 2-3
Csorna - Csesztreg: 1-1

A Lombard II a második helyezett otthonában, Sopronban búcsúzik az ősztől.

Haraszti Gábor

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!