Pápán is demonstrálnak


2011-06-29 10:21:14  | cikk: HuHa  | 


Harmincnyolc autóból, két kerékpárból és egy robogóból álló néhány száz méteres kocsisor zárja le a fél útpályát reggel óta a várost elkerülő út Celli úti körforgalmától kifelé, a Győr felé vezető szakaszon. A negyven demonstráló között nyugalmazott rendőrök, honvédek, vám-és pénzügyőrök valamint tűzoltók vannak, akik a Független Rendőr Szakszervezet és a Liga konföderáció országos akciójához csatlakozva tiltakoznak a kormány tervezett intézkedései ellen. A demonstrációval a korkedvezményes és korengedményes nyugdíjak megóvásáért, a munkavállalói jogok védelméért és az érdemi érdekegyeztetésért kívánnak fellépni.
A félpályás útlezárással érintett szakaszon rendőrök biztosítják a helyszínt, a váltakozó irányú közlekedést jelzőlámpák irányítják és 40 km/h-s sebességkorlátozás van érvényben. A tiltakozók 10 óra 30 perckor forgalmi sávot váltanak és a Győr felől a Celli úti körforgalomhoz vezető sávot zárják le. Az érintett útszakaszon kisebb torlódásra kell számítani és fokozott óvatossággal közlekedni.
A demonstrálók 14 órától felvonulást tartanak a városban, a rendőri felvezetéssel haladó tiltakozók útvonalát a hírportálunk főoldalán megtalálható közlemény tartalmazza.

A demonstrációról később bővebben is szólunk.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!