„Örvendezz ifjú, míg fiatal vagy, légy jókedvű ifjúságod idején”


2009-11-14 23:48:05  | cikk:  | 


„Örvendezz ifjú, míg fiatal vagy, légy jókedvű ifjúságod idején” főképe
A Pápai Református Gimnázium november 14-én, szombaton tartotta hagyományos szalagavató ünnepségét. A 16 órakor kezdődött szalagtűző ünnepélyt a református templomban rendezték, ahol a 12. C osztályfőnöke, Toókos Péter mondott beszédet, majd a diákok vidám, énekes összeállításával emlékeztek vissza a közösen eltöltött évekre. A műsort követően az osztályfőnökök, Somosiné Németh Alíz (12.A), Somosi István (12.B) és Toókos Péter (12.C) feltűzték- közel száz végzősre- azt a szalagot, amely a diákélet közeledtének végét jelzi.
A szalagavató bállal folytatódott a Városi Sportcsarnokban 20 órától, ahol a palotást, a bécsi keringőt, a Radetzky-formációt és a Gyertyafény keringőt táncolták a diákok, majd a lányok édesapjukat, a fiúk pedig édesanyjukat és a tanáraikat kérték fel egy közös táncra. A formációkat Müller Anita, a Tánc-Lánc Művészeti Alapiskola igazgatója tanította be a tanulóknak.

Babos Petra


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!