Újabb pápai érem a strandkézi bajnokságon


2011-06-28 16:04:59  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Újabb pápai érem a strandkézi bajnokságon főképe
Balatonalmádi adott otthont a harmadik alkalommal megrendezett megyei strandkézilabda bajnokságnak, melyre öt férfi csapat adta le nevezését, köztük volt a Bakonyerdő Pápa tagjaiból álló Gabi és a Haverok BHC. A pápai csapatra a körmérkőzéses lebonyolítás értelmében négy találkozó várt. Sajnos az égiek nem fogadták kegyeibe a szervezőket és a játékosokat, a szakadó eső és a megszokottnál hidegebb időjárás nagyban nehezítette a dolgukat.
- Nem kezdődött jól a torna, Tapolca csapatától szétlövést követően 2-1 arányban kikaptunk, ami mentális problémákkal magyarázható – emlékezett vissza Kapcsándi Zsolt. Második meccsünkön Zirc következett, akik a lefújást követően 2-0-s győzelemnek örülhettek, mint később kiderült a végső győztes múlt felül bennünket. Ahogy javult az idő, mi is kezdtünk magunkra találni, Devecsert 2-0 arányban megérdemelten győztük le. Utolsó mérkőzésünkön Nemesvámos következett, a második szettben sokáig vezetett ellenfelünk, ám Róth Gábor edzőnk remek húzással váltott taktikát, fejben is jobban bírtuk a végjátékot, Sárközi Balázs védéseivel a második szett is meglett, így a 2-0-s végeredmény azt jelentette, hogy a csapat megszerezte története harmadik serlegét. Ettől függetlenül nem lehetünk teljesen elégedettek, van mit javulni az országos kvalifikációra.

A végeredmény:
1. Zirc
2. Tapolca
3. Gabi és a Haverok BHC
4. Devecser
5. Nemesvámos

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!