Változott a IV. Repülős Baráti Találkozó esti programjának helyszíne


2011-06-26 15:47:20  | cikk: mo  | 


Korábban beszámoltunk arról, hogy 2011 július 2-án négy helyszínen zajló IV. Repülős Baráti Találkozónak ad otthont Pápa városa. A szervezők felhívják az érdeklődők figyelmét, hogy az esti zenés összejövetel helyszíne megváltozott Az Acsády Ignácz Szakképző Iskola étterme helyett a programot a Pápai Gazdasági Szakképző Iskola tagintézménye, vagyis a volt mezőgazdasági iskola fogadja be, a szállást is itt biztosítják a szervezők. A baráti beszélgetésre - változatlanul - este 19 órakor várják a repülős bajtársakat és érdeklődőket. A délutáni program változatlan.

A rendezvényen való részvételhez Az Ég Katonái Hagyományőrző Egyesület honlapján lehet regisztrálni. A részvétel díja (vacsorával együtt) 3000 forint.
További információ :
Horváth Ferenc 06/70/340-9972
http://www.azegkatonai.hu/

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!