Egy hete edz a Lombard


2011-06-23 14:34:00  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Egy hete edz a Lombard főképe
Második hetébe lépett a Lombard Pápa felkészülése. Véber György napi két edzést vezényel a még mindig alakulóban lévő gárdának, a vezetőedző 15 mezőnyjátékossal és három kapussal készül a július 16-ai, Újpest elleni szezonnyitóra.
- A szakmai rész rendben zajlik, az eltervezett munkát elvégzi a csapat – nyilatkozta Véber György. A nehézséget az okozza, hogy még mindig nem végleges a keretünk, fontos lenne, hogy a vasárnap kezdődő tatai edzőtáborba legalább 90 százalékban az a játékosállomány utazzon el, akikkel a pontvadászat során dolgozni tudok. A héten több próbajátékos is érkezett hozzánk, rájuk nem tartottunk igényt, így továbbra is azokat a labdarúgókat várom, akikkel folynak az egyeztetések: Présinger Ádám mostani információim szerint holnap érkezik, Andorka Péter átigazolásáról folynak a tárgyalások a Lombard és a Nyíregyháza között, Ferenczi Istvánnak is tettünk ajánlatot, de neki több kérője is akad, így csak rajta múlik hova igazol, 20-21 mezőnyjátékost tervezek a keretbe, öt-hat további játékosra van tehát szükségünk.
A héten 2008-as távozását követően visszatért a Lombardhoz Szabó Zoltán, valamint játékra jelentkezett Germán Tamás is, aki az elmúlt szezonban Nyíregyházán játszott. A távozók között találjuk Palkó Dávidot, aki Ausztriában folytatja, Zoran Supics pedig visszatért az ETO-hoz. Ahogy arról korábban hírt adtunk Bárányos Zsolt a Vasas ajánlatára bólintott rá.
- Óriási érvágás egy ilyen kaliberű játékos távozása – folytatta Véber. Meg kell oldanunk a pótlását, méghozzá házon belül, képesnek tartom Ceasar Quinterot az irányító poszt betöltésére, de akár még Goran Maric is tud mélyebbről játszani, meglátjuk mi lesz. Célunk az első nyolc hely valamelyikének megszerzése, emellett a játékunkban további fejlődést szeretnék látni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!