Évzáró rendezvényt tart a Szegfű Klub a Malom-tónál


2011-06-19 14:18:46  | cikk: mo  | 


Évzáró rendezvényt tart a Szegfű Klub a Malom-tónál főképe
14 induló állt rajthoz ma reggel a Szegfű Klub zárórendezvénye keretében megrendezett horgászversenyen a Malom-tónál. Az esős időjárás közbeszólt, hiszen a labdarúgó tornát nem sikerült megrendezni, a horgászoknak azonban annál inkább kedvezett a szerencse: délelőtt 10 óra tájban az egyik csapat már két méretes hallal büszkélkedhetett.

A baloldali értékeket képviselő Szegfű Klub minden évben szórakoztató rendezvénnyel zárja az évet. Ilyenkor visszatekintenek az eltelt 10 hónap eseményeire és értékelik az elvégzett munkát. Kövér József klubelnök szerint sikeres időszak áll mögöttük, a megszokott 10 rendezvényhez képes ezúttal 13 programot szerveztek. A klub idén ünnepli 10 éves évfordulóját, születésnapi rendezvényüket februárban tartották. Tagságuk is folyamatosan bővül. 10 évvel ezelőtt 27 taggal indult el a Szegfű Klub, mára 104 főt számlál a tagság – tudtuk meg Kövér Józseftől.

A mai zárórendezvény délután szórakoztató programokkal folytatódik. Az eseményen részt vesznek a Tanúhegyek Egyesület tagjai valamint a Honvéd Bajtársi Klub vezetősége és tagjai. A szociáldemokrata irányvonalat képviselő klub díszvendége dr. Ujhelyi István, az Országgyűlés alelnöke lesz. A rendezvényen Kossuth Gergő koncertje szórakoztatja a megjelenteket.  

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!