Lezárult a Családbarát Stadion Program – dobogós a Lombard


2011-06-15 12:13:37  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lezárult a Családbarát Stadion Program – dobogós a Lombard főképe
A Sport TV a Magyar Labdarúgó-szövetséggel és a Nemzeti Sporttal karöltve kereste 2011 tavaszán Magyarország leginkább családbarát stadionját és klubját. A program céljául tűzte ki, hogy minél több család látogassa hétről hétre az NB I mérkőzéseit. Az első osztályú magyar klubok üdvözölték a kezdeményezést, és a program kezdete óta több fővárosi és vidéki csapat is komoly lépéseket tett a gyermekek és a családok stadionokba csábításáért. A versenyt a Győri ETO FC nyerte, megelőzve a Budapest Honvédot és a Lombard Pápát. A 2011–2012-es szezonban a győztes minden hazai mérkőzését élőben közvetíti a Sport TV, valamint a csatornán egy hosszabb, terjedelmesebb anyagban mutatják be az első három helyezett klubot.

A sorrend:
1. Győri ETO FC 79.8 pont
2. Budapest Honvéd FC 74.4
3. Lombard Pápa Termál FC 71.3
4. Videoton FC 64.4
5. Újpest FC 63.3

(Az nso.hu nyomán)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!